Η Project ιδρύθηκε το 1990 από την κα Αναστασία Κυβέρη-Κεσμετζή και έκτοτε, έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο δραστηριότητας την διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Climatherm.

Σε μια εποχή που οι ανάγκες της αγοράς ήταν μεγάλες και επιτακτικές για την ενημέρωση του κόσμου ως προς την ανάπτυξη των κλάδων της Θέρμανσης, Ψύξης, Μόνωσης και Ηλιακής Ενέργειας, η διοργάνωση μιας εξειδικευμένης κλαδικής έκθεσης που θα συγκέντρωνε σ’ έναν χώρο όλη την γνώση και την τεχνολογία, ήταν απαραίτητη.

Η διεξαγωγή της “Climatherm” ξεκίνησε να γίνεται κάθε χρόνο και από το 1992 συνεχίστηκε ως διετής. Η πολύχρονη παρουσία της στον χώρο την έχουν καταστήσει ως τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στην Ελλάδα και πάνω σε αυτό εξακολουθεί να χτίζει, προκείμενου να διατηρήσει και να προασπίσει το κύρος, την αξία και την αίγλη του ονόματος της.

Η συνεχώς αυξανόμενη επιτυχία της, είναι αποτέλεσμα όχι μόνο επίμονης δουλειάς πολλών ετών με στόχο την διεξαγωγή μιας κλαδικής έκθεσης ισάξιας των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και ταύτισης με το όραμα των χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου που μοχθούν για πρόοδο.

Στην Project, έχουμε ως αρχή να προχωρούμε πάντα πέρα από τα όποια δεδομένα της αγοράς. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, που η αγορά αγγίζει τα όρια του κορεσμού, προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε πολύ προσεκτικά τις ανάγκες του κλάδου. Αυτός είναι και ο τρόπος που «προβλέπουμε» το μέλλον. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που πλέον η “Climatherm” δραστηριοποιείται και στους κλάδους Ύδρευσης, Αφαλάτωσης, Εξαερισμού, Φυσικού Αερίου αλλά και των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, όπως είναι οι Α.Π.Ε..

Είναι εξίσου σημαντικό όμως, ότι γνώμονας της πολυετούς δουλειάς μας είναι το ήθος και ο σεβασμός στον κώδικα δεοντολογίας.

Το 2013 η “Climatherm” ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα σε “Climatherm – Energy” αποτυπώνοντας το χαρακτήρα και το εύρος της Διεθνούς έκθεσης με μεγαλύτερη ακρίβεια, έχοντας ήδη διευρύνει τις κατηγορίες εκθεμάτων της με τις προσταγές της ολοένα αυξανόμενης ανάπτυξης του κλάδου της ενέργειας.

Τα τελευταία 30 χρόνια με συνέπεια, επαγγελματισμό και αγάπη η διοργανώτρια εταιρεία PROJECT, διεκδίκησε και κέρδισε για την “Climatherm – Energy” τον τίτλο της «πρώτης», της «μεγαλύτερης» έκθεσης … με μια λέξη της «καλύτερης και μοναδικής» εξειδικευμένης διοργάνωσης.

Όμως, στην εταιρική αυτή τοποθέτηση της «κορυφαίας μοναδικότητας» καθώς και στην ανοδική πορεία της “Climatherm – Energy” , συνέβαλε και η στήριξη του επιχειρηματικού και τεχνικού κόσμου.

Συνεχώς, οι αριθμοί μαρτυρούν την πανηγυρική απήχηση της έκθεσης στα στελέχη του χώρου, στο ευρύτερο κοινό αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας και του εξωτερικού, που εμπιστεύονται τις επιλογές μας.

Είτε είστε λοιπόν ένας από τους συμμετέχοντες είτε ένας από τους επισκέπτες, το σημείο αναφοράς σας είναι η “Climatherm – Energy” διότι μέσω της από κοινού πορείας μας, με ανταλλαγές ιδεών και προτάσεων και την εφαρμογή αυτών σε πράξεις, άρα και έργα, επιτυγχάνονται οι στόχοι όλων μας.